ZING! finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ZING! finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ZING! finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een aantal weken geleden stonden er voor het eerst drie zanggroepen tegenover elkaar voor de eerste auditie van ZING!. Nadat we drieëndertig andere groepen voorbij hebben zien komen zijn er nu nog drie groepen over. Beste zanggroepHet is tijd voor de finale, waarin drie zanggroepen strijden zij om de titel ‘Beste zanggroep van Nederland'. Onder hen is onder meer Vocalgroup Blueprint uit Gouda en Hemelwater, een groep van drie zangeressen uit de buurt van Tilburg. Over ZING!Zanggroepen uit alle hoeken van het land hebben zich aangemeld om auditie te doen voor de mentor van hun keuze. Allerlei genres en formaties komen aan bod: van een enthousiast feestkoor uit de Betuwe tot een studentenjazzvereniging uit Delft, van gospelkoren tot meer klassiek georiënteerd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 15 juli 2023 om 21:47

Een aantal weken geleden stonden er voor het eerst drie zanggroepen tegenover elkaar voor de eerste auditie van ZING!. Nadat we drieëndertig andere groepen voorbij hebben zien komen zijn er nu nog drie groepen over.

Beste zanggroep
Het is tijd voor de finale, waarin drie zanggroepen strijden zij om de titel ‘Beste zanggroep van Nederland'. Onder hen is onder meer Vocalgroup Blueprint uit Gouda en Hemelwater, een groep van drie zangeressen uit de buurt van Tilburg.

Over ZING!
Zanggroepen uit alle hoeken van het land hebben zich aangemeld om auditie te doen voor de mentor van hun keuze. Allerlei genres en formaties komen aan bod: van een enthousiast feestkoor uit de Betuwe tot een studentenjazzvereniging uit Delft, van gospelkoren tot meer klassiek georiënteerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ZING!

Actuele video's

Meer actuele video's