Vanaf nu te zien: reünie van ZOOP op Videoland (video)

Vanaf nu te zien: reünie van ZOOP op Videoland (video)

Vanaf nu te zien: reünie van <em>ZOOP</em> op Videoland (video) ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) ZOOP is terug van weggeweest! Ongeveer 20 jaar geleden begonnen acht toen nog onbekende acteurs aan het grote avontuur van ZOOP, en nu kijken ze terug op die bijzondere periode in een speciale reünieaflevering. En daar zijn de kinderen van toen (inmiddels volwassen natuurlijk) erg blij mee. Bionda, Elize, Sira, Alwin, Bastiaan, Moes en Mike zijn allemaal weer terug. Inmiddels doen de sterren van Zoop hele andere dingen. Bekijk hieronder de beelden van de première van ZOOP: De Reünie. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Video: ZOOP-acteurs hinten op meer ZOOP-projecten tijdens langverwachte reünie Bekijk deze video » Cast van ZOOP nog altijd close na 20 jaar: 'Een bijzondere reünie' Bekijk deze video »
TV :
Vanaf nu te zien: reünie van ZOOP op Videoland (video)
Zaterdag 15 juli 2023 om 15:00

ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

ZOOP is terug van weggeweest! Ongeveer 20 jaar geleden begonnen acht toen nog onbekende acteurs aan het grote avontuur van ZOOP, en nu kijken ze terug op die bijzondere periode in een speciale reünieaflevering. En daar zijn de kinderen van toen (inmiddels volwassen natuurlijk) erg blij mee. Bionda, Elize, Sira, Alwin, Bastiaan, Moes en Mike zijn allemaal weer terug. Inmiddels doen de sterren van Zoop hele andere dingen.

Bekijk hieronder de beelden van de première van ZOOP: De Reünie.

Actuele video's

Meer actuele video's