ZIEN: nieuwe single André Hazes zorgt voor ophef bij volgers

ZIEN: nieuwe single André Hazes zorgt voor ophef bij volgers

ZIEN: nieuwe single <em>André Hazes</em> zorgt voor ophef bij volgers Er is nogal wat ophef vanwege de nieuwe single van André Hazes: 'Zeg hem dat het goed gaat.' De artiest heeft het nummer geschreven over zijn zoontje en deelt heel veel beelden van de kleine jongen. En juist al die beelden zorgen voor verwarring... Lees verder onder de video. Opmerkelijke beelden: André Hazes verschijnt poedelnaakt in muziekstudio Bekijk deze video » Gezicht afgedektDe volgers van Hazes zijn verward omdat Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg nooit beelden deelden van het mannetje en nu krijgen we in zijn nieuwe videoclip een storm aan beelden die voorbijkomt: "Al die jaren gezicht afgedekt voor? Niets?" en "Wat een poppenkast. Eerst je kind zijn gezin verbergen en nu ineens niet meer", schrijven volgers onder de onderstaande Instagrampost van André Hazes. Bekijk hieronder beelden van de videoclip 'Zeg hem dat het goed gaat' in de Instagrampost. Ook zijn daar de reacties te lezen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)
Muziek :
ZIEN: nieuwe single André Hazes zorgt voor ophef bij volgers
Zondag 16 juli 2023 om 10:04

Er is nogal wat ophef vanwege de nieuwe single van André Hazes: 'Zeg hem dat het goed gaat.' De artiest heeft het nummer geschreven over zijn zoontje en deelt heel veel beelden van de kleine jongen. En juist al die beelden zorgen voor verwarring...

Lees verder onder de video.

Gezicht afgedekt
De volgers van Hazes zijn verward omdat Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg nooit beelden deelden van het mannetje en nu krijgen we in zijn nieuwe videoclip een storm aan beelden die voorbijkomt: "Al die jaren gezicht afgedekt voor? Niets?" en "Wat een poppenkast. Eerst je kind zijn gezin verbergen en nu ineens niet meer", schrijven volgers onder de onderstaande Instagrampost van André Hazes.

Bekijk hieronder beelden van de videoclip 'Zeg hem dat het goed gaat' in de Instagrampost. Ook zijn daar de reacties te lezen.

Actuele video's

Meer actuele video's