Johnny de Mol duwt kandidaat in het water (De Kwis met Ballen)

Johnny de Mol duwt kandidaat in het water (De Kwis met Ballen)

<em>Johnny de Mol</em> duwt kandidaat in het water (<em>De Kwis met Ballen</em>) Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Johnny de Mol is alweer een maandje op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Zie hieronder een fragment van zaterdag 15 juli met een kandidaat die door Johnny de Mol zelf het water in wordt geduwd. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geïrriteerde Henny Huisman wil geen comeback: 'Dat is gelul!' (video) Bekijk deze video » Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Johnny de Mol duwt kandidaat in het water (De Kwis met Ballen)
Sunday 16 July 2023 om 11:57

Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol

Johnny de Mol is alweer een maandje op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Zie hieronder een fragment van zaterdag 15 juli met een kandidaat die door Johnny de Mol zelf het water in wordt geduwd.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's