Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer

Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor Mart Hoogkamer en vriendin Jennifer

Zondag 16 juli 2023 om 14:11

Via Instagram deelt Jennifer van Ooijen, de vriendin van Mart Hoogkamer, een vervelende mededeling. Ze laat weten dat ze haar schouder heeft gebroken, in juist een hectische tijd voor het stel.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: opnieuw pijnlijk nieuws voor <em>Mart Hoogkamer</em> en <em>vriendin Jennifer</em> Via Instagram deelt Jennifer van Ooijen, de vriendin van Mart Hoogkamer, een vervelende mededeling. Ze laat weten dat ze haar schouder heeft gebroken, in juist een hectische tijd voor het stel. Tekst gaat verder onder de video. TegenslagenHet jaar lijkt vol pech te zitten voor huize Hoogkamer, waar zowel Mart Hoogkamer als zijn partner met tegenslagen te maken hebben. Eerder werden optredens geannuleerd op doktersadvies en recentelijk werd onthuld dat Mart momenteel worstelt met een burn-out, waardoor zijn herstel langer duurt dan verwacht. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mart Hoogkamer over ontmoeting met Bassie: 'Hij begon meteen te zingen' (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer zet volledige interieur te koop Bekijk deze video »
TV :

Tegenslagen
Het jaar lijkt vol pech te zitten voor huize Hoogkamer, waar zowel Mart Hoogkamer als zijn partner met tegenslagen te maken hebben. Eerder werden optredens geannuleerd op doktersadvies en recentelijk werd onthuld dat Mart momenteel worstelt met een burn-out, waardoor zijn herstel langer duurt dan verwacht.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's