Video: Arne Slot krijgt eindelijk zijn zin, Feyenoord-staf beloond met padelbaan

Video: Arne Slot krijgt eindelijk zijn zin, Feyenoord-staf beloond met padelbaan

Donderdag 6 juli 2023 om 17:16

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Arne Slot had al lang een wens: een padelbaan op het trainingscomplex van Feyenoord. Tijdens de eerste groepstraining in de aanloop naar het nieuwe seizoen kwam die wens eindelijk uit. Het is een welverdiende beloning voor de trainer, na het leiden van de Rotterdammers naar hun eerste landstitel sinds 2017.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Arne Slot</em> krijgt eindelijk zijn zin, <em>Feyenoord-staf</em> beloond met <em>padelbaan</em> Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Arne Slot had al lang een wens: een padelbaan op het trainingscomplex van Feyenoord. Tijdens de eerste groepstraining in de aanloop naar het nieuwe seizoen kwam die wens eindelijk uit. Het is een welverdiende beloning voor de trainer, na het leiden van de Rotterdammers naar hun eerste landstitel sinds 2017. Tekst gaat verder onder de video. PadelbanenFeyenoord-trainer Slot laat tijdens de eerste persconferentie van het seizoen weten enorm blij te zijn met de aanleg van de padelbanen: "Het is geweldig dat ze er zijn, omdat ze ervoor zorgen dat we als staf fit kunnen blijven en af en toe ons hoofd leeg kunnen maken. Ik geloof dat dit goed en belangrijk is voor het team." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: zoveel geld krijgt Arne Slot na behalen titel Feyenoord Bekijk deze video » Valentijn hekelt onduidelijke Slot: 'Hij heeft een verplichting richting Feyenoord!' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Padelbanen
Feyenoord-trainer Slot laat tijdens de eerste persconferentie van het seizoen weten enorm blij te zijn met de aanleg van de padelbanen: "Het is geweldig dat ze er zijn, omdat ze ervoor zorgen dat we als staf fit kunnen blijven en af en toe ons hoofd leeg kunnen maken. Ik geloof dat dit goed en belangrijk is voor het team."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's