Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen

Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen

Vanavond in <em>De prins met het witte haar</em> gaan Co en Hanny uit <em>Lang Leve de Liefde</em> trouwen Vanavond in De prins met het witte haar gaat het Lang Leve de Liefde-stel Co en Hanny trouwen! Zie hierboven hoe Dennis van der Geest, Co helpt bij het huwelijksaanzoek. PakEr moet natuurlijk trouwkleding uitgezocht worden maar voor Hanny moet het niet te oude-wijverig zijn. Een 'pauw blauw' pak voor Co, echter hij hoeft het niet lang te dragen als het aan Hanny ligt. "Uit dat pak, uit dat pak", aldus de opgewonden bruid in het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De prins met het witte haar is wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook De prins met het witte haar: Otto vraagt Dea (78) ten huwelijk ter witte paard Bekijk deze video » ZIEN: 75+ koppel Dea en Otto doen klef in De Prins met het witte haar Bekijk deze video » De prins met het witte haar gemist? De bruidsmeisjes hebben er geen zin in Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen
Zondag 16 juli 2023 om 20:08

Vanavond in De prins met het witte haar gaat het Lang Leve de Liefde-stel Co en Hanny trouwen!

Zie hierboven hoe Dennis van der Geest, Co helpt bij het huwelijksaanzoek.

Pak
Er moet natuurlijk trouwkleding uitgezocht worden maar voor Hanny moet het niet te oude-wijverig zijn. Een 'pauw blauw' pak voor Co, echter hij hoeft het niet lang te dragen als het aan Hanny ligt. "Uit dat pak, uit dat pak", aldus de opgewonden bruid in het fragment hieronder.

De prins met het witte haar is wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's