ZIEN: 75+ koppel Dea en Otto doen klef in De Prins met het witte haar

ZIEN: 75+ koppel Dea en Otto doen klef in De Prins met het witte haar

ZIEN: 75+ koppel <em>Dea</em> en <em>Otto</em> doen klef in <em>De Prins met het witte haar</em> Gisteren zagen we de tweede aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Otto en Dea (78). De twee tortelduifjes kunnen niet van elkaar afblijven en heel Nederland ziet hun intieme momentje op de bank. Bekijk het fragment hierboven. Ruzie met schoondochterTijdens het passen van trouwjurken bij Addy van den Krommenacker zijn Dea en haar dochter open over de aanhoudende ruzie met de dochter van haar aanstaande man Otto. Ook zien we het mooie aanzoek van Otto. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook De Prins met het witte haar: Dennis van der Geest hoort heftig verhaal van emotionele Henny Bekijk deze video » Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in De Prins met het witte haar Bekijk deze video »
TV :
Maandag 10 juli 2023 om 08:51

Gisteren zagen we de tweede aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Otto en Dea (78). De twee tortelduifjes kunnen niet van elkaar afblijven en heel Nederland ziet hun intieme momentje op de bank. Bekijk het fragment hierboven.

Ruzie met schoondochter
Tijdens het passen van trouwjurken bij Addy van den Krommenacker zijn Dea en haar dochter open over de aanhoudende ruzie met de dochter van haar aanstaande man Otto. Ook zien we het mooie aanzoek van Otto.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's