Noa Vahle gaat over haar nek door wielren gelletje in De Oranjezomer: 'Dit is zoet'

Noa Vahle gaat over haar nek door wielren gelletje in De Oranjezomer: 'Dit is zoet'

Vrijdag 14 juli 2023 om 10:36

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Noa Vahle</em> gaat over haar nek door wielren gelletje in <em>De Oranjezomer</em>: 'Dit is zoet' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een wielrenner in de Tour de France verbrandt dagelijks vijf- tot achtduizend kilocalorieën. Om die energie aan te vullen, grijpen renners vaak naar gelletjes tijdens de etappes. In De Oranjezomer besluit Noa Vahle de smaak van deze interessante gelletjes te ontdekken en test ze uit: "Dit is zoet!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Een wielrenner in de Tour de France verbrandt dagelijks vijf- tot achtduizend kilocalorieën. Om die energie aan te vullen, grijpen renners vaak naar gelletjes tijdens de etappes. In De Oranjezomer besluit Noa Vahle de smaak van deze interessante gelletjes te ontdekken en test ze uit: "Dit is zoet!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's