Heftig: handgranaat op Electronic Picnic Festival, Jody Bernal aanwezig

Heftig: handgranaat op Electronic Picnic Festival, Jody Bernal aanwezig

Heftig: handgranaat op <em>Electronic Picnic Festival</em>, <em>Jody Bernal</em> aanwezig Op het Electronic Picnic Festival waar onder meer Jody Bernal optrad, is een 26-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor het plaatsen van een handgranaat aan een hek in het Leeghwaterpark in Purmerend. Bekijk de Shownieuws-video over dit bizarre nieuws hierboven. Verdachte aangehoudenDe verdachte uit de gemeente Edam-Volendam kon in zijn huis worden aangehouden, meldt de politie. Zijn motief wordt nog onderzocht. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft de granaat verwijderd. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » Zien: Seksclub in de brand aan de Arnhemseweg bij Beekbergen Bekijk deze video »
Show :
Maandag 17 juli 2023 om 10:48

Op het Electronic Picnic Festival waar onder meer Jody Bernal optrad, is een 26-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor het plaatsen van een handgranaat aan een hek in het Leeghwaterpark in Purmerend. Bekijk de Shownieuws-video over dit bizarre nieuws hierboven.

Verdachte aangehouden
De verdachte uit de gemeente Edam-Volendam kon in zijn huis worden aangehouden, meldt de politie. Zijn motief wordt nog onderzocht. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft de granaat verwijderd.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's