Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video)

Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video)

Vrijdag 14 juli 2023 om 18:26

<em>Hart van Nederland</em>: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) In een woning in Kaatsheuvel heeft de politie een dode vrouw aangetroffen. Een kind zou zijn opgevangen door ambulancepersoneel. Het onderzoek is in volle gang, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Kind in zwembad Ridderkerk gereanimeerd en naar ziekenhuis gebracht (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: slachtoffer (66) steekpartij Leiden overleden, dader spoorloos Bekijk deze video » Mark Rutte besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in Kaatsheuvel heeft de politie een dode vrouw aangetroffen. Een kind zou zijn opgevangen door ambulancepersoneel. Het onderzoek is in volle gang, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's