Douwe Bob vindt maatschappij preuts én ordinair: ‘Heeft weinig met liefde te maken’

Douwe Bob vindt maatschappij preuts én ordinair: ‘Heeft weinig met liefde te maken’

<em>Douwe Bob</em> vindt maatschappij preuts én ordinair: ‘Heeft weinig met liefde te maken’ Douwe Bob en Hedy d'Ancona doen samen een fotoshoot voor het magazine LINDA. De twee praten over allerlei onderwerpen en de oud-politica vindt dat de maatschappij steeds preutser wordt. Aan de ene kant is Douwe Bob het daarmee eens. “En aan de andere kant is het ook juist heel ordinair, als je kijkt wat er op de tv wordt gedaan en als je naar muziek luistert. Het is heel erg afgevlakt, het is de hele tijd: drugs en seks. Het heeft weinig meer te maken met liefde voor bepaalde dingen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoontje steelt de show in nieuwe clip Douwe Bob Bekijk deze video » André Hazes knuffelt er op los met Douwe Bob, 'ik zweet wel een beetje' Bekijk deze video » Douwe Bob is klaar met zijn rock 'n roll-tijd, 'het is niet meer gezellig maar tragisch' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 17 juli 2023 om 16:03

Douwe Bob en Hedy d'Ancona doen samen een fotoshoot voor het magazine LINDA. De twee praten over allerlei onderwerpen en de oud-politica vindt dat de maatschappij steeds preutser wordt. Aan de ene kant is Douwe Bob het daarmee eens. “En aan de andere kant is het ook juist heel ordinair, als je kijkt wat er op de tv wordt gedaan en als je naar muziek luistert. Het is heel erg afgevlakt, het is de hele tijd: drugs en seks. Het heeft weinig meer te maken met liefde voor bepaalde dingen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's