DRAMA voor Sylvie Meis: 'Tassen van 25.000 euro per stuk uit appartement gestolen' (Shownieuws)

DRAMA voor Sylvie Meis: 'Tassen van 25.000 euro per stuk uit appartement gestolen' (Shownieuws)

Dinsdag 18 juli 2023 om 08:57

Een waar drama voor Sylvie Meis: de socialite is slachtoffer geworden van een woninginbraak. 'Toen ze op vakantie op Ibiza was hebben inbrekers nogal huisgehouden in haar woning in Hamburg. Via de steigers bij de woning van de buren zijn ze naar boven geklommen. Daar kwamen ze precies terecht in Sylvie's schatkamer', vertelt Evert Santegoeds.

'25.000 euro per tas'
En een schatkamer is/was het want de buit is enorm: 'Naar schatting een tas of twintig. Merktassen van Hermès onder andere. Tassen die een waarde hebben van tienduizend tot vijfentwintig duizend euro per stuk en er zouden ook sieraden ontvreemd zijn.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

DRAMA voor <em>Sylvie Meis</em>: 'Tassen van 25.000 euro per stuk uit appartement gestolen' (<em>Shownieuws</em>) Een waar drama voor Sylvie Meis: de socialite is slachtoffer geworden van een woninginbraak. 'Toen ze op vakantie op Ibiza was hebben inbrekers nogal huisgehouden in haar woning in Hamburg. Via de steigers bij de woning van de buren zijn ze naar boven geklommen. Daar kwamen ze precies terecht in Sylvie's schatkamer', vertelt Evert Santegoeds. '25.000 euro per tas'En een schatkamer is/was het want de buit is enorm: 'Naar schatting een tas of twintig. Merktassen van Hermès onder andere. Tassen die een waarde hebben van tienduizend tot vijfentwintig duizend euro per stuk en er zouden ook sieraden ontvreemd zijn.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Babette sneert naar 'ongeïnteresseerde' Joy in B&B Vol liefde: 'Gesprek blijft eenzijdig' Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Hierdoor loop ik op krukken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Claire en Vivé Meiland dolenthousiast op vakantie naar Tenerife (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's