Zien: André Hazes stoomt zijn bed en Monique kijkt lachend toe

Zien: André Hazes stoomt zijn bed en Monique kijkt lachend toe

Zien: <em>André Hazes</em> stoomt zijn bed en Monique kijkt lachend toe André Hazes woont nu op zichzelf en heeft wat opstartproblemen. Monique Westenberg deelt hierover een video op social media. Bekijk de video in het Shownieuws-fragment hierboven. StomenAndré heeft maandag zijn onderlaken in de droger gedaan, maar dat heeft helaas niet goed uitgepakt voor de zanger. "Van tweepersoons naar 1,5 gegaan", zo laat hij weten in zijn Instagram Stories. Monique deelt op haar Instagram het vervolg op André zijn bericht. "Die natuurlijk kapot gekreukt was en hij helemaal ging stomen", aldus Monique. "Heerlijk dat op zichzelf wonen. Nooit te oud om te leren. " Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Schattige beelden: kleine André Hazes verschijnt in jurkje en imiteert Monique Bekijk deze video » ZIEN: nieuwe single André Hazes zorgt voor ophef bij volgers Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 18 juli 2023 om 15:47

André Hazes woont nu op zichzelf en heeft wat opstartproblemen. Monique Westenberg deelt hierover een video op social media. Bekijk de video in het Shownieuws-fragment hierboven.

Stomen
André heeft maandag zijn onderlaken in de droger gedaan, maar dat heeft helaas niet goed uitgepakt voor de zanger. "Van tweepersoons naar 1,5 gegaan", zo laat hij weten in zijn Instagram Stories. Monique deelt op haar Instagram het vervolg op André zijn bericht. "Die natuurlijk kapot gekreukt was en hij helemaal ging stomen", aldus Monique. "Heerlijk dat op zichzelf wonen. Nooit te oud om te leren. "

Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's