Een Jaar Van Je Leven: de spanningen lopen op tussen kemphanen Zoë en Babette

Een Jaar Van Je Leven: de spanningen lopen op tussen kemphanen Zoë en Babette

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: de spanningen lopen op tussen kemphanen Zoë en Babette Zie hierboven in een fragment uit Shownieuws EJVJL-deelnemer Berend die ineens opduikt in het datingprogramma Lang Leve de Liefde In realityserie Een Jaar Van Je Leven nadert het einde voor de nog aanwezige deelnemers. De laatste loodjes wegen het zwaarst en de spanningen lopen op tussen Zoë en Babette. Komen de twee kijvende kemphanen er nog uit samen? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Babette overstuur na val in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik schrok en dacht: ik ben blind’ Bekijk deze video » Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Moraima leert fietsen en giert het uit Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 18 juli 2023 om 16:56

Zie hierboven in een fragment uit Shownieuws EJVJL-deelnemer Berend die ineens opduikt in het datingprogramma Lang Leve de Liefde

In realityserie Een Jaar Van Je Leven nadert het einde voor de nog aanwezige deelnemers. De laatste loodjes wegen het zwaarst en de spanningen lopen op tussen Zoë en Babette. Komen de twee kijvende kemphanen er nog uit samen?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's