Miss Envy Peru in Shownieuws over aanval: "Ik ga niet bij de pakken neerzitten"

Miss Envy Peru in Shownieuws over aanval: "Ik ga niet bij de pakken neerzitten"

<em>Miss Envy Peru</em> in <em>Shownieuws</em> over aanval: &quot;Ik ga niet bij de pakken neerzitten&quot; Shownieuws sprak dinsdagavond bij de première van de film 'Barbie' met Miss Envy Peru. De bekende 'dragqueen' heeft een heftige week achter de rug. Zij werd aangevallen door een groep jongens. The sky is the limitMiss Envy Peru heeft elke dag contact met de politie en die nemen de zaak serieus. Lichamelijk is ze wel opgeknapt maar mentaal moet ze zich er nog overheen zetten. Ze vervolgt: "Ik ga niet bij de pakken neerzitten, the sky is the limit", aldus een vastberaden Miss Envy Peru. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: toont Sylvie Meis hier haar gestolen tassen? Bekijk deze video » Mart Hoogkamer blijft nóg langer thuis: wat is er aan de hand? (Shownieuws) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: waarom trok Corine trok zich terug en hoe kent zij 'reiki'-Walter? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 19 juli 2023 om 14:11

Shownieuws sprak dinsdagavond bij de première van de film 'Barbie' met Miss Envy Peru. De bekende 'dragqueen' heeft een heftige week achter de rug. Zij werd aangevallen door een groep jongens.

The sky is the limit
Miss Envy Peru heeft elke dag contact met de politie en die nemen de zaak serieus. Lichamelijk is ze wel opgeknapt maar mentaal moet ze zich er nog overheen zetten. Ze vervolgt: "Ik ga niet bij de pakken neerzitten, the sky is the limit", aldus een vastberaden Miss Envy Peru.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's