Mart Hoogkamer blijft nóg langer thuis: wat is er aan de hand? (Shownieuws)

Mart Hoogkamer blijft nóg langer thuis: wat is er aan de hand? (Shownieuws)

Woensdag 19 juli 2023 om 10:02

De rustperiode van Mart Hoogkamer duurt langer en langer en zijn rentree op het podium is dan ook wederom uitgesteld: 'Hij zou volgende week weer beginnen met werken maar dat gaat anders dan verwacht', vertelt Dyantha Brooks in Shownieuws.

'Geheimzinnig'
De weken die de fans op Mart moeten wachten worden inmiddels maanden en de grote vraag is natuurlijk: hoe gaat het dan eigenlijk met de geplaagde zanger, hoe voelt hij zich? 'Daar wordt eigenlijk heel geheimzinnig over gedaan', aldus Evert Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Mart Hoogkamer blijft nóg langer thuis: wat is er aan de hand? (<em>Shownieuws</em>) De rustperiode van Mart Hoogkamer duurt langer en langer en zijn rentree op het podium is dan ook wederom uitgesteld: 'Hij zou volgende week weer beginnen met werken maar dat gaat anders dan verwacht', vertelt Dyantha Brooks in Shownieuws. 'Geheimzinnig'De weken die de fans op Mart moeten wachten worden inmiddels maanden en de grote vraag is natuurlijk: hoe gaat het dan eigenlijk met de geplaagde zanger, hoe voelt hij zich? 'Daar wordt eigenlijk heel geheimzinnig over gedaan', aldus Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde-kijker klaar met Joy: 'Heeft alleen interesse in zichzelf, narcist' Bekijk deze video » Arme Gerard Joling: tand breekt af tijdens lunch op vakantie (video) Bekijk deze video » Shownieuws onthult: 'Ken van Barbie heeft geen penis' Bekijk deze video » ZIEN: B&B Vol Liefde-advocaat Jan stond Patricia Paay bij (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's