Zien: militair gediskwalificeerd na overtreden regels Nijmeegse Vierdaagse

Zien: militair gediskwalificeerd na overtreden regels Nijmeegse Vierdaagse

Woensdag 19 juli 2023 om 17:14

Het Nijmeegse 4Daagsekruisje is geen lichte opgave en vereist meer dan alleen het afleggen van de afstanden. Het naleven van de regels is een essentieel onderdeel van het verdienen van deze prestigieuze onderscheiding, en er wordt streng op gecontroleerd. Hoewel overtredingen zelden voorkomen, wordt er strikte handhaving gehanteerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>militair gediskwalificeerd</em> na overtreden regels <em>Nijmeegse Vierdaagse</em> Het Nijmeegse 4Daagsekruisje is geen lichte opgave en vereist meer dan alleen het afleggen van de afstanden. Het naleven van de regels is een essentieel onderdeel van het verdienen van deze prestigieuze onderscheiding, en er wordt streng op gecontroleerd. Hoewel overtredingen zelden voorkomen, wordt er strikte handhaving gehanteerd. Tekst gaat verder onder de video. DiskwalificatieMarcel Veldman, een van de controleurs van de Nijmeegse Vierdaagse, benadrukt enkele regels die strikt worden gehandhaafd, zoals het verbod op wandelstokken, het niet lopen met ontbloot bovenlichaam, het niet afsnijden van stukken en het vereiste gewicht van minstens 10 kilo voor militairen. Bij overtreding van deze regels volgt helaas diskwalificatie, zoals woensdag het geval was bij een militaire deelnemer die niet aan het gewichtsvereiste voldeed. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Nijmeegse 4Daagse is begonnen, toch doet burgemeester Bruls meer dan liedjes zingen (video) Bekijk deze video » Zien: prachtige beelden van dag 1 van De 4Daagse (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Diskwalificatie
Marcel Veldman, een van de controleurs van de Nijmeegse Vierdaagse, benadrukt enkele regels die strikt worden gehandhaafd, zoals het verbod op wandelstokken, het niet lopen met ontbloot bovenlichaam, het niet afsnijden van stukken en het vereiste gewicht van minstens 10 kilo voor militairen. Bij overtreding van deze regels volgt helaas diskwalificatie, zoals woensdag het geval was bij een militaire deelnemer die niet aan het gewichtsvereiste voldeed.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's