Video: Australische zeiler Tim Shaddock en hond Bella overleven maandenlang op zee

Video: Australische zeiler Tim Shaddock en hond Bella overleven maandenlang op zee

Woensdag 19 juli 2023 om 18:36

Na maandenlang op de Stille Oceaan te hebben overleefd op regenwater en rauwe vis, heeft de Australische zeiler Tim Shaddock eindelijk zijn verhaal gedeeld na zijn redding vorige week. Het meest opgelucht is Shaddock dat zijn trouwe reisgenoot, zijn hond Bella, de avontuurlijke reis heeft overleefd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Australische zeiler <em>Tim Shaddock</em> en <em>hond Bella</em> overleven maandenlang op zee Na maandenlang op de Stille Oceaan te hebben overleefd op regenwater en rauwe vis, heeft de Australische zeiler Tim Shaddock eindelijk zijn verhaal gedeeld na zijn redding vorige week. Het meest opgelucht is Shaddock dat zijn trouwe reisgenoot, zijn hond Bella, de avontuurlijke reis heeft overleefd. Tekst gaat verder onder de video. Hevige stormIn april vertrokken Tim en Bella vanuit La Paz in Mexico richting Frans Polynesië, maar helaas werden ze enkele weken na vertrek overvallen door een hevige storm die al hun technologische apparatuur vernietigde. Hierdoor raakten ze stuurloos en werden ze gedwongen om te vechten voor hun overleving terwijl ze afdreven op zee. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Renze: 'zeilmeisje' Laura Dekker blikt tien jaar later terug op omstreden reis Bekijk deze video » Heftig: Man overleeft 16 uur onder omgeslagen zeilboot op Atlantische oceaan Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Australische zeiler Tim Shaddock en hond Bella overleven maandenlang op zee

Hevige storm
In april vertrokken Tim en Bella vanuit La Paz in Mexico richting Frans Polynesië, maar helaas werden ze enkele weken na vertrek overvallen door een hevige storm die al hun technologische apparatuur vernietigde. Hierdoor raakten ze stuurloos en werden ze gedwongen om te vechten voor hun overleving terwijl ze afdreven op zee.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's