Video: April Darby wil Nederland vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival 2024

Video: April Darby wil Nederland vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival 2024

Wednesday 19 July 2023 om 19:04

Musicalster April Darby zou graag namens Nederland uitkomen op het Eurovisie Songfestival. Ze heeft aangekondigd dat ze een nummer zal insturen voor de komende editie, waarbij ze haar lang gekoesterde droom nastreeft. De inzendingen zijn nu open en artiesten, componisten, tekstschrijvers en producers hebben tot 30 september de tijd om hun liedjes naar AvroTros te sturen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>April Darby</em> wil Nederland vertegenwoordigen op <em>Eurovisie Songfestival 2024</em> Musicalster April Darby zou graag namens Nederland uitkomen op het Eurovisie Songfestival. Ze heeft aangekondigd dat ze een nummer zal insturen voor de komende editie, waarbij ze haar lang gekoesterde droom nastreeft. De inzendingen zijn nu open en artiesten, componisten, tekstschrijvers en producers hebben tot 30 september de tijd om hun liedjes naar AvroTros te sturen. Tekst gaat verder onder de video. Head of DelegationEen selectiecommissie, onder leiding van de nieuwe Head of Delegation Twan van de Nieuwenhuijzen, zal het liedje selecteren dat volgend jaar Nederland zal vertegenwoordigen in Malmö. Voor April Darby is dit een belangrijk moment na jaren van hard werken en toewijding. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video) Bekijk deze video » Bankzitters willen naar het Eurovisie Songfestival: 'Wij kunnen winnen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: April Darby wil Nederland vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival 2024

Head of Delegation
Een selectiecommissie, onder leiding van de nieuwe Head of Delegation Twan van de Nieuwenhuijzen, zal het liedje selecteren dat volgend jaar Nederland zal vertegenwoordigen in Malmö. Voor April Darby is dit een belangrijk moment na jaren van hard werken en toewijding.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's