Claudia en Walter hebben geen liefdesrelatie, wel energetische connectie (B&B vol liefde)

Claudia en Walter hebben geen liefdesrelatie, wel energetische connectie (B&B vol liefde)

Thursday 20 July 2023 om 10:39

In B&B vol liefde gaat de jarige Claudia eindelijk op date met reiki-Walter. Dat ze met een man bij een waterval zou zitten heeft Claudia al eens gedroomd en nu gebeurt het met Walter. Een echte, heel galante man. Gaandeweg de date vraagt Claudia hoe hij over haar denkt want voor haar betekent hij al heel veel.

Energetische connectie
"Ik denk niet dat het een lange liefdesrelatie zal worden tussen ons", aldus een eerlijke Walter. Gelukkig hebben ze wel een sterke energetische connectie. "Mmm, voel je het stromen?", vraagt hij haar als ze samen met de handen ineen zitten...

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Claudia en Walter hebben geen liefdesrelatie, wel energetische connectie (<em>B&amp;B vol liefde</em>) In B&B vol liefde gaat de jarige Claudia eindelijk op date met reiki-Walter. Dat ze met een man bij een waterval zou zitten heeft Claudia al eens gedroomd en nu gebeurt het met Walter. Een echte, heel galante man. Gaandeweg de date vraagt Claudia hoe hij over haar denkt want voor haar betekent hij al heel veel. Energetische connectie"Ik denk niet dat het een lange liefdesrelatie zal worden tussen ons", aldus een eerlijke Walter. Gelukkig hebben ze wel een sterke energetische connectie. "Mmm, voel je het stromen?", vraagt hij haar als ze samen met de handen ineen zitten... Bekijk de beelden van B&B vol liefde in RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: waarom trok Corine trok zich terug en hoe kent zij 'reiki'-Walter? (Shownieuws) Bekijk deze video » Huisvriendin Ingrid spreekt over deelname B&B Vol Liefde: 'Ben net zo oud als Marjan' Bekijk deze video » B&B vol liefde: Claudia confronteert ‘vriendin’ Anne met irritaties, ‘ben er klaar mee’ Bekijk deze video »
TV :
Claudia en Walter hebben geen liefdesrelatie, wel energetische connectie (B&B vol liefde)

Actuele video's

Meer actuele video's