Zien: groot feest Nijmeegse Vierdaagse met Frans Bauer, Roy Donders en Imca Marina

Zien: groot feest Nijmeegse Vierdaagse met Frans Bauer, Roy Donders en Imca Marina

Zien: groot feest <em>Nijmeegse Vierdaagse</em> met Frans Bauer, Roy Donders en Imca Marina De wandelaars zijn al een eind op weg in de Nijmeegse Vierdaagse, maar er is ook genoeg tijd voor feest. Om de deelnemers een hart onder de riem te steken verzorgen onder anderen Frans Bauer, Bonnie St. Claire, Imca Marina en Roy Donders spetterende optredens. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: prachtige beelden van dag 1 van De 4Daagse (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: militair gediskwalificeerd na overtreden regels Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Nijmeegse Vierdaagse is gigantische hit op televisie Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 20 juli 2023 om 10:07

De wandelaars zijn al een eind op weg in de Nijmeegse Vierdaagse, maar er is ook genoeg tijd voor feest. Om de deelnemers een hart onder de riem te steken verzorgen onder anderen Frans Bauer, Bonnie St. Claire, Imca Marina en Roy Donders spetterende optredens.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's