Zien: NVWA haalt 125 verwaarloosde dieren weg bij Limburgse veehouder

Zien: NVWA haalt 125 verwaarloosde dieren weg bij Limburgse veehouder

Zien: NVWA haalt <em>125 verwaarloosde dieren</em> weg bij Limburgse veehouder De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 125 dieren van een veehouder uit Limburg in bewaring genomen. Het zou gaan om 52 schapen, 31 verzwakte kippen, 21 geiten, 12 runderen, zeven ezels, een muildier en een pony. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook SCHOKKENDE BEELDEN: koeien geslagen en kalfjes gemolesteerd met stroomstootwapen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 20 juli 2023 om 16:12

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 125 dieren van een veehouder uit Limburg in bewaring genomen. Het zou gaan om 52 schapen, 31 verzwakte kippen, 21 geiten, 12 runderen, zeven ezels, een muildier en een pony.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's