Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland)

Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland)

Schokkend: in illegale <em>afslankpillen</em> zit <em>amfetamine</em> waarschuwt het NVWA (<em>Hart van Nederland</em>) De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) waarschuwt voor afslankpillen die alleen via social media of websites verkrijgbaar zijn en niet bij de drogist. Zij heeft duizenden van deze pillen in beslag ('IOMAX') genomen waarin amfetamine, harddrugs, verwerkt zit. De afslankpillen kunnen dan ook ernstige bijwerkingen hebben. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook VIES: werknemer smeert poep op kantoor Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk deze video » Zien: voedingstechnoloog luidt de noodklok over bacteriële maaltijdboxen Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 11 juli 2023 om 16:18

De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) waarschuwt voor afslankpillen die alleen via social media of websites verkrijgbaar zijn en niet bij de drogist. Zij heeft duizenden van deze pillen in beslag ('IOMAX') genomen waarin amfetamine, harddrugs, verwerkt zit. De afslankpillen kunnen dan ook ernstige bijwerkingen hebben.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's