PvdA én GroenLinks dolblij met Frans Timmermans: 'Kennis en ervaring telt' (video)

PvdA én GroenLinks dolblij met Frans Timmermans: 'Kennis en ervaring telt' (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 18:13

PvdA én GroenLinks dolblij met <em>Frans Timmermans</em>: 'Kennis en ervaring telt' (video) Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) GroenLinks-leider Jesse Klaver en PvdA-fractieleider Attje Kuiken zijn blij met de kandidatuur van Frans Timmermans voor het lijsttrekkerschap van de gezamenlijk kieslijst. Beiden wijzen op de jarenlange politieke ervaring van de Limburger. Afgelopen week kozen de leden van de twee partijen voor een gezamenlijke kandidatenlijst bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: Caroline van der Plas wil John de Mol spreken over stoppen HLF8 Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Ahmed Aboutaleb moet lijst Pvda-GroenLinks gaan trekken' (video) Bekijk deze video » Video: Frans Timmermans stelt zich kandidaat als lijstrekker PvdA/GroenLinks Bekijk deze video »
Politiek :
PvdA én GroenLinks dolblij met Frans Timmermans: 'Kennis en ervaring telt' (video)

Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE)

GroenLinks-leider Jesse Klaver en PvdA-fractieleider Attje Kuiken zijn blij met de kandidatuur van Frans Timmermans voor het lijsttrekkerschap van de gezamenlijk kieslijst. Beiden wijzen op de jarenlange politieke ervaring van de Limburger. Afgelopen week kozen de leden van de twee partijen voor een gezamenlijke kandidatenlijst bij de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's