Hart van Nederland: man (33) zwaargewond door schietincident Leeuwarden (video)

Hart van Nederland: man (33) zwaargewond door schietincident Leeuwarden (video)

Donderdag 20 juli 2023 om 18:30

<em>Hart van Nederland</em>: man (33) zwaargewond door schietincident Leeuwarden (video) Bij een schietincident in Leeuwarden is donderdag aan het begin van de middag een 33-jarige man zwaargewond geraakt. De man heeft volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en zou zijn geraakt door een vuurwapen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: militair gediskwalificeerd na overtreden regels Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video » Zien: NVWA haalt 125 verwaarloosde dieren weg bij Limburgse veehouder Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? 12-jarige Liam heeft nu al zijn eigen kermis Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een schietincident in Leeuwarden is donderdag aan het begin van de middag een 33-jarige man zwaargewond geraakt. De man heeft volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en zou zijn geraakt door een vuurwapen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's