Hart van Nederland gemist? 12-jarige Liam heeft nu al zijn eigen kermis

Hart van Nederland gemist? 12-jarige Liam heeft nu al zijn eigen kermis

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>12-jarige Liam</em> heeft nu al zijn eigen <em>kermis</em> Op een piepjonge leeftijd weet de 12-jarige Liam uit Delfzijl al precies wat zijn grote levensdoel is: kermisexploitant worden. Zijn passie voor alles wat met de kermis te maken heeft, is al jarenlang zijn drijvende kracht. Zodra er een kermis in de buurt is, draait hij zelfs vrijwillig een hele week mee met de echte kermisexploitanten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: kermisbezoekers Thailand vallen uit 'Tropical Trip' na fout exploitant (video) Bekijk deze video » Reza (11) zat bijna uur vast in metershoge zweefmolen: 'Het was ijskoud' (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 20 juli 2023 om 16:28

Op een piepjonge leeftijd weet de 12-jarige Liam uit Delfzijl al precies wat zijn grote levensdoel is: kermisexploitant worden. Zijn passie voor alles wat met de kermis te maken heeft, is al jarenlang zijn drijvende kracht. Zodra er een kermis in de buurt is, draait hij zelfs vrijwillig een hele week mee met de echte kermisexploitanten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's