Gaat Marco Borsato ooit nog muziek maken? Zoon Luca reageert (video)

Gaat Marco Borsato ooit nog muziek maken? Zoon Luca reageert (video)

Vrijdag 21 juli 2023 om 10:39

Wil Luca Borsato net als Sem van Dijk ook ooit een nummer opnemen met zijn bekende vader, Marco? 'Er zit niks in de planning ook überhaupt omdat mijn pa op dit moment nog niet bezig is met nieuwe muziek of iets in die richting.'

Maar kunnen we ooit nog wel nieuwe muziek van Marco verwachten, na alle ophef over zijn vermeend grensoverschrijdende gedrag? Je hoort het hieronder, in het fragment van de podcast Paul's Huisfeest.

Gaat <em>Marco Borsato</em> ooit nog muziek maken? Zoon Luca reageert (video) Wil Luca Borsato net als Sem van Dijk ook ooit een nummer opnemen met zijn bekende vader, Marco? 'Er zit niks in de planning ook überhaupt omdat mijn pa op dit moment nog niet bezig is met nieuwe muziek of iets in die richting.' Maar kunnen we ooit nog wel nieuwe muziek van Marco verwachten, na alle ophef over zijn vermeend grensoverschrijdende gedrag? Je hoort het hieronder, in het fragment van de podcast Paul's Huisfeest. Bekijk ook Yolanthe bij uitvaart Sylvia Sneijder, waar Wesley indrukwekkend sprak (Shownieuws) Bekijk deze video » Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video) Bekijk deze video » Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's