Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video)

Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied Caroline van der Plas en het dak gaat eraf (video)

Zwarte Cross: Lee Towers zingt lijflied <em>Caroline van der Plas</em> en het dak gaat eraf (video) Als het aan de Zwarte Cross-bezoekers ligt wordt niet de liegende Frans Timmermans maar Caroline van der Plas de nieuwe premier van Nederland. Dat zou je tenminste kunnen afleiden aan wat er gebeurde toen Lee Towers het bekende nummer Sweet Caroline, inmiddels verworden tot het lijflied van de BBB-politica, inzette. Het dak ging er werkelijk vanaf. Bekijk het optreden van Lee Towers op de Zwarte Cross hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Caroline van der Plas onlangs indruk maakte bij André Rieu in Maastricht. Bekijk ook 'Frans Timmermans heeft keihard gelogen' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen' Bekijk deze video » Yolanthe bij uitvaart Sylvia Sneijder, waar Wesley indrukwekkend sprak (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 21 juli 2023 om 09:56

Als het aan de Zwarte Cross-bezoekers ligt wordt niet de liegende Frans Timmermans maar Caroline van der Plas de nieuwe premier van Nederland. Dat zou je tenminste kunnen afleiden aan wat er gebeurde toen Lee Towers het bekende nummer Sweet Caroline, inmiddels verworden tot het lijflied van de BBB-politica, inzette. Het dak ging er werkelijk vanaf.

Bekijk het optreden van Lee Towers op de Zwarte Cross hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Caroline van der Plas onlangs indruk maakte bij André Rieu in Maastricht.

Actuele video's

Meer actuele video's