Gers Pardoel met spoed geopereerd na val tijdens skaten: 'Dankbaar dat ik leef'

Gers Pardoel met spoed geopereerd na val tijdens skaten: 'Dankbaar dat ik leef'

Vrijdag 21 juli 2023 om 12:28

Op donderdag belandde Gers Pardoel in het ziekenhuis na een ongelukkige val tijdens het skaten, waarbij hij zijn arm brak en een hechting in zijn vinger kreeg. Op Instagram deelt de zanger beelden van zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gers Pardoel</em> met spoed <em>geopereerd</em> na val tijdens <em>skaten</em>: 'Dankbaar dat ik leef' Op donderdag belandde Gers Pardoel in het ziekenhuis na een ongelukkige val tijdens het skaten, waarbij hij zijn arm brak en een hechting in zijn vinger kreeg. Op Instagram deelt de zanger beelden van zijn verwondingen. Tekst gaat verder onder de video. In het gipsOp de beelden is te zien dat Gers Pardoel, wiens echte naam Gerwin Pardoel is, zijn ene arm in het gips heeft en zijn andere hand in verband zit. "Vallen en opstaan. Dankbaar dat ik leef!", schrijft de 42-jarige zanger bij een aantal van de beelden die hij vanuit het ziekenhuis deelt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De relatie van Gers Pardoel en Ann-Sophie is gestrand, 'een beetje klinisch ' Bekijk deze video » Lettrix gemist? Gers Pardoel maakt grote indruk met zijn woordenschat Bekijk deze video »
TV :

In het gips
Op de beelden is te zien dat Gers Pardoel, wiens echte naam Gerwin Pardoel is, zijn ene arm in het gips heeft en zijn andere hand in verband zit. "Vallen en opstaan. Dankbaar dat ik leef!", schrijft de 42-jarige zanger bij een aantal van de beelden die hij vanuit het ziekenhuis deelt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's