De relatie van Gers Pardoel en Ann-Sophie is gestrand, 'een beetje klinisch '

De relatie van Gers Pardoel en Ann-Sophie is gestrand, 'een beetje klinisch '

Vrijdag 9 juni 2023 om 10:33

De artiest Gers Pardoel en zijn vriendin Ann-Sophie hebben laten weten via Instagram dat hun relatie gestrand is. De relatie van Gers Pardoel en zijn Vlaamse vriendin leek eerder al niet helemaal lekker te verlopen, maar de twee hebben hun relatie nu echt verbroken.

De relatie van <em>Gers Pardoel</em> en Ann-Sophie is gestrand, 'een beetje klinisch ' De artiest Gers Pardoel en zijn vriendin Ann-Sophie hebben laten weten via Instagram dat hun relatie gestrand is. De relatie van Gers Pardoel en zijn Vlaamse vriendin leek eerder al niet helemaal lekker te verlopen, maar de twee hebben hun relatie nu echt verbroken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: hoe is het met Duncan Laurence's mentale vermoeidheid? Bekijk deze video » Estavana Polman gaat Beter Laat Dan Nooit presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's