Het beste van 50 jaar te land, ter zee en in de lucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van 50 jaar te land, ter zee en in de lucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van 50 jaar te land, ter zee en in de lucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de allereerste aflevering van Te land, ter zee en in de lucht op televisie te zien was. In Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht komen alle hoogtepunten uit maar liefst 230 afleveringen van dit populaire programma voorbij. Eerste afleveringVan Tobbedansen en Vlieg er eens uit tot Blij dat ik glij, het kent heel veel verschillende onderdelen. Maar hoeveel zijn dit er eigenlijk? Een terugkerend fenomeen waren de bruidsparen. We zien hoe de pasgetrouwde koppels soms goed aankomen, maar meestal vol liefde het water in vielen. Verder vertelt Johan Vlemmix waarom hij maar liefst 100 keer meedeed. Doldwaze pogingenMet een groot aantal gasten, oud-deelnemers, presentatoren en fans kijken we terug naar doldwaze, soms succesvolle en vaak hilarische pogingen van de deelnemers.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 22 juli 2023 om 21:20

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de allereerste aflevering van Te land, ter zee en in de lucht op televisie te zien was. In Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht komen alle hoogtepunten uit maar liefst 230 afleveringen van dit populaire programma voorbij.

Eerste aflevering
Van Tobbedansen en Vlieg er eens uit tot Blij dat ik glij, het kent heel veel verschillende onderdelen. Maar hoeveel zijn dit er eigenlijk? Een terugkerend fenomeen waren de bruidsparen. We zien hoe de pasgetrouwde koppels soms goed aankomen, maar meestal vol liefde het water in vielen. Verder vertelt Johan Vlemmix waarom hij maar liefst 100 keer meedeed.

Doldwaze pogingen
Met een groot aantal gasten, oud-deelnemers, presentatoren en fans kijken we terug naar doldwaze, soms succesvolle en vaak hilarische pogingen van de deelnemers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het beste van 50 jaar te land, ter zee en in de lucht

Actuele video's

Meer actuele video's