Binnenkijken: luxe appartement De Bevers in Den Bosch staat te koop (video)

Binnenkijken: luxe appartement De Bevers in Den Bosch staat te koop (video)

Zaterdag 22 juli 2023 om 13:17

Binnenkijken: luxe appartement <em>De Bevers</em> in Den Bosch staat te koop (video) Het zijn spannende dagen voor De Bevers, want zij zetten hun luxe appartement in Den Bosch te koop. Shownieuws zocht de heren op. John en Kees kunnen nog maar heel even genieten van alle rust. In oktober staan de twee namelijk in Rotterdam Ahoy met een aantal concerten. Niet veel later zal het koppel beginnen aan de verhuizing. Wel blijven ze in hun geliefde Den Bosch. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Yolanthe bij uitvaart Sylvia Sneijder, waar Wesley indrukwekkend sprak (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Memphis Depay deelt romantische video met nieuwe vriendin Bekijk deze video » Luca Borsato openhartig: 'Ik zou heel graag muziek met mijn vader willen maken' (video) Bekijk deze video »
TV :

Het zijn spannende dagen voor De Bevers, want zij zetten hun luxe appartement in Den Bosch te koop. Shownieuws zocht de heren op.

John en Kees kunnen nog maar heel even genieten van alle rust. In oktober staan de twee namelijk in Rotterdam Ahoy met een aantal concerten. Niet veel later zal het koppel beginnen aan de verhuizing. Wel blijven ze in hun geliefde Den Bosch.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's