Zien: Daniëlle van de Donk lijkt op tijd fit te zijn voor WK-duel tegen Portugal

Zien: Daniëlle van de Donk lijkt op tijd fit te zijn voor WK-duel tegen Portugal

Zaterdag 22 juli 2023 om 18:39

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de laatste training verklaarde bondscoach Andries Jonker dat het Nederlands vrouwenelftal hoogstwaarschijnlijk met een fitte ploeg tegen Portugal zal aantreden. Hoewel er nog enige onzekerheid is rondom sterspeler Daniëlle van de Donk, is Jonker optimistisch dat zij in staat zal zijn om mee te spelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Daniëlle van de Donk</em> lijkt op tijd fit te zijn voor <em>WK-duel</em> tegen <em>Portugal</em> Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de laatste training verklaarde bondscoach Andries Jonker dat het Nederlands vrouwenelftal hoogstwaarschijnlijk met een fitte ploeg tegen Portugal zal aantreden. Hoewel er nog enige onzekerheid is rondom sterspeler Daniëlle van de Donk, is Jonker optimistisch dat zij in staat zal zijn om mee te spelen. Tekst gaat verder onder de video. Bijzonder veldTijdens de laatste training werd er gebruik gemaakt van het veelbesproken trainingsveld. De bondscoach zorgde voor internationale ophef door het 'amateurisme van de bovenste plank' van het trainingsveld te benoemen. Opvallend was dat midden op het veld een lemen plank van dertig centimeter was bevestigd, omdat het gras normaal gesproken voor cricket wordt gebruikt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ruud van Nistelrooij over zieke Edwin van der Sar: "Dat is hard binnengekomen" Bekijk deze video » Mats Wieffer legt interesse AC Milan naast zich neer: 'Sowieso nog een jaar bij Feyenoord' Bekijk deze video »
Voetbal :

Bijzonder veld
Tijdens de laatste training werd er gebruik gemaakt van het veelbesproken trainingsveld. De bondscoach zorgde voor internationale ophef door het 'amateurisme van de bovenste plank' van het trainingsveld te benoemen. Opvallend was dat midden op het veld een lemen plank van dertig centimeter was bevestigd, omdat het gras normaal gesproken voor cricket wordt gebruikt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's