René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!"

René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!"

Tuesday 16 August 2022 om 07:32

Uiteraard kon Vandaag Inside niet voorbijgaan aan de rel rond Tim den Besten, vorige week tijdens de Pride in Amsterdam. Den Besten maakte de fout door een liedje te zingen over Sinterklaas en zijn knecht, waarna hij door de woke-gemeenschap neergesabeld werd en tot racist werd bestempeld. Vervolgens dook Den Besten huilend op bij NPO Radio 1, maar hier moet René van der Gijp vooral heel hard om lachen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> lacht huilende <em>Tim den Besten</em> uit: &quot;Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!&quot; Uiteraard kon Vandaag Inside niet voorbijgaan aan de rel rond Tim den Besten, vorige week tijdens de Pride in Amsterdam. Den Besten maakte de fout door een liedje te zingen over Sinterklaas en zijn knecht, waarna hij door de woke-gemeenschap neergesabeld werd en tot racist werd bestempeld. Vervolgens dook Den Besten huilend op bij NPO Radio 1, maar hier moet René van der Gijp vooral heel hard om lachen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. VooroudersDen Besten vertelde huilend dat er veel verwensingen over zijn voorouders binnenkwamen, wat natuurlijk te maken heeft met het feit dat Sinterklaas en knecht (lees: Zwarte Piet) door deze mensen met slavernij geassocieerd wordt. Van der Gijp had verwacht dat Den Besten door andere verwensingen meer van slag zou zijn: "Ik hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Johan Derksen haakt in door te stellen dat zulke verwensingen bij hem genoeg reden zouden zijn om in huilen uit te barsten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Voorouders
Den Besten vertelde huilend dat er veel verwensingen over zijn voorouders binnenkwamen, wat natuurlijk te maken heeft met het feit dat Sinterklaas en knecht (lees: Zwarte Piet) door deze mensen met slavernij geassocieerd wordt. Van der Gijp had verwacht dat Den Besten door andere verwensingen meer van slag zou zijn: "Ik hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Johan Derksen haakt in door te stellen dat zulke verwensingen bij hem genoeg reden zouden zijn om in huilen uit te barsten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's