Ferry Doedens bij Open Kast: "Had een toxische relatie" (podcast)

Ferry Doedens bij Open Kast: "Had een toxische relatie" (podcast)

Ferry Doedens was afgelopen week te gast van Open Kast, de speciale Pride-editie van de podcast van Robbert Rodenburg. Hij vertelt daarin over Onlyfans, Grindr en zijn laatste ex.

Ferry Doedens bij <em>Open Kast</em>: &quot;Had een toxische relatie&quot; (podcast) Ferry Doedens was afgelopen week te gast van Open Kast, de speciale Pride-editie van de podcast van Robbert Rodenburg. Hij vertelt daarin over Onlyfans, Grindr en zijn laatste ex. "Toxic"De relatie die Ferry voor corona had was met Raphael, een Braziliaan: "Het was gewoon heel toxic. Veel ruzie, heel veel seks. Het was gewoon schreeuwen op straat. Niet gezond." Bekijk het fragment uit Open Kast met Ferry Doedens hierboven. Bekijk ook Ferry Doedens over nieuwe huis en inrichting: "Heel spannend en leuk" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland adviseert Ferry Doedens: ‘Ga door met die leuke seksvideo's!’ Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Toxic"
De relatie die Ferry voor corona had was met Raphael, een Braziliaan: "Het was gewoon heel toxic. Veel ruzie, heel veel seks. Het was gewoon schreeuwen op straat. Niet gezond."

Bekijk het fragment uit Open Kast met Ferry Doedens hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV