Zien: Britney zingt I Kissed a Girl in The Talent Scouts

Zien: Britney zingt I Kissed a Girl in The Talent Scouts

Zien: Britney zingt <em>I Kissed a Girl</em> in <em>The Talent Scouts</em> Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Britney trad gisteren op in The Talent Scouts en zingt het nummer I Kissed a Girl van Katy Perry. Bekijk hieronder het optreden van Britney. SexyBritney trekt haar meest sexy outfit aan en probeert de jury te overtuigen van haar zangkunsten. Bekijk de video hierboven om te zien of dit is gelukt. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts gemist? Rapper Donnie kiest op bijzondere wijze voor Peggy Bekijk deze video » The Talent Scouts: Lisa maakt indruk met Franse versie Nobody's Wife (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 23 juli 2023 om 10:30

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Britney trad gisteren op in The Talent Scouts en zingt het nummer I Kissed a Girl van Katy Perry. Bekijk hieronder het optreden van Britney.

Sexy
Britney trekt haar meest sexy outfit aan en probeert de jury te overtuigen van haar zangkunsten. Bekijk de video hierboven om te zien of dit is gelukt.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's