Bekijk uithaal van Senja tijdens I Will Always Love You in The Talent Scouts

Bekijk uithaal van Senja tijdens I Will Always Love You in The Talent Scouts

Zondag 23 juli 2023 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

In The Talent Scouts zingen de deelnemers op hun mooist en de bekende scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Senja. Wie o wie drukt als eerst op de knop?

Bekijk uithaal van <em>Senja</em> tijdens <em>I Will Always Love You</em> in <em>The Talent Scouts</em> Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. In The Talent Scouts zingen de deelnemers op hun mooist en de bekende scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Senja. Wie o wie drukt als eerst op de knop? IndrukwekkendSenja zingt het nummer I Will Always Love You van Whitney Houston, inclusief de enorme uithaal. Jurylid Tabitha lijkt onder de indruk te zijn, maar Angela Groothuizen drukt als eerste op de knop. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts gemist? Rapper Donnie kiest op bijzondere wijze voor Peggy Bekijk deze video » The Talent Scouts: Lisa maakt indruk met Franse versie Nobody's Wife (video) Bekijk deze video »
TV :

Indrukwekkend
Senja zingt het nummer I Will Always Love You van Whitney Houston, inclusief de enorme uithaal. Jurylid Tabitha lijkt onder de indruk te zijn, maar Angela Groothuizen drukt als eerste op de knop.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's