Vietnam - Nederland live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)

Vietnam - Nederland live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)
Laatste horde voor OranjeLeeuwinnen

Sport :

We kunnen wel spreken van een geweldige start voor de Oranje Leeuwinnen dit WK in Australië en Nieuw-Zeeland: resultaat tegen Portugal en de Verenigde Staten. Alleen Vietnam staat nog in de weg om een plek in de knock-outfase te halen. De wedstrijd is op dinsdag 1 augustus om 9.00 uur te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Vietnam - Nederland

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Gelijkspel
De Oranje Leeuwinnen verraste afgelopen donderdag vriend en vijand door in het directe duel tegen topfavoriet en titelverdediger Verenigde Staten een punt te pakken. Jill Roord maakte de goal voor de ploeg van Andries Jonker in de zeventiende minuut, de nummer 10 Horan maakte de gelijkmaker. Voor de derde wedstrijd staan zowel Nederland als de VS op vier punten, VS heeft wel een beter doelsaldo.

Vietnam
In de laatste wedstrijd van de groepsfase spelen de OranjeLeeuwinnen tegen Vietnam, de huidige nummer laatst van groep E. De ploeg van bondscoach Mai verloor twee keer: met 0-3 van de VS en met 0-2 van Portugal.

De wedstrijd Vietnam - Nederland is op dinsdag 1 augustus om 09.00 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's