B&Bijkletsen gemist? Oud-kandidate Simone ziet zichzelf terug in Marian

B&Bijkletsen gemist? Oud-kandidate Simone ziet zichzelf terug in Marian

Zondag 23 juli 2023 om 14:34

In de tweede aflevering van B&Bijkletsen schuiven Simone en Richards voormalige huisvriendin Ingrid van het tweede seizoen B&B Vol Liefde aan. Simone bleef destijds van begin tot einde bij Richard in Portugal. Ingrid was daar getuige van als Richards huisvriendin.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;Bijkletsen</em> gemist? Oud-kandidate <em>Simone</em> ziet zichzelf terug in <em>Marian</em> In de tweede aflevering van B&Bijkletsen schuiven Simone en Richards voormalige huisvriendin Ingrid van het tweede seizoen B&B Vol Liefde aan. Simone bleef destijds van begin tot einde bij Richard in Portugal. Ingrid was daar getuige van als Richards huisvriendin. Tekst gaat verder onder de video. B&B Vol LiefdeSimone en Ingrid hielden er een innige vriendschap aan over. Ze zijn enorm fan van het huidige seizoen B&B Vol Liefde. Samen werpen ze een blik op dit seizoen. Hoe denken zij over de twee mannen van Debbie en begrijpen ze de frustratie van Bianca? Je ziet het in bovenstaande video. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leendert in B&B Vol Liefde: 'Thalia ging op bed liggen en toen ben ik erbij gekropen' Bekijk deze video » Emotionele Anne reageert op vertrek B&B Vol Liefde: 'Gevoel van dankbaarheid' Bekijk deze video »
TV :
B&Bijkletsen gemist? Oud-kandidate Simone ziet zichzelf terug in Marian

B&B Vol Liefde
Simone en Ingrid hielden er een innige vriendschap aan over. Ze zijn enorm fan van het huidige seizoen B&B Vol Liefde. Samen werpen ze een blik op dit seizoen. Hoe denken zij over de twee mannen van Debbie en begrijpen ze de frustratie van Bianca? Je ziet het in bovenstaande video.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's