Alice en gezin slapen op grond vanwege hevige branden Rhodos: 'We willen naar huis'

Alice en gezin slapen op grond vanwege hevige branden Rhodos: 'We willen naar huis'

Zondag 23 juli 2023 om 14:55

Gisteren ontvluchtten Alice Reumkens en haar gezin het vuur op het Griekse eiland Rhodos, waardoor hun vakantie in duigen viel. De afgelopen nacht bracht ze - hooguit een uurtje - door op de grond bij een hotel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Alice en gezin</em> slapen op grond vanwege hevige <em>branden Rhodos</em>: 'We willen naar huis' Gisteren ontvluchtten Alice Reumkens en haar gezin het vuur op het Griekse eiland Rhodos, waardoor hun vakantie in duigen viel. De afgelopen nacht bracht ze - hooguit een uurtje - door op de grond bij een hotel. Tekst gaat verder onder de video. Willen naar huisAlice Reumkens en haar gezin arriveerden vorige week voor een geplande twee weken durende vakantie. Halverwege hun verblijf willen ze echter maar één ding: naar huis. Het hotel waar ze verbleven werd direct bedreigd door brand: "Eerst hoorden we dat er brand zou zijn op de bovenste verdieping, maar later begrepen we dat het hotel in orde is." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: hevige branden op Rhodos, 'intense wind zorgt voor vuurzeeën' Bekijk deze video »
Nieuws :

Willen naar huis
Alice Reumkens en haar gezin arriveerden vorige week voor een geplande twee weken durende vakantie. Halverwege hun verblijf willen ze echter maar één ding: naar huis. Het hotel waar ze verbleven werd direct bedreigd door brand: "Eerst hoorden we dat er brand zou zijn op de bovenste verdieping, maar later begrepen we dat het hotel in orde is."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's