Zien: Frans Bauer laat fans toe op podium tijdens De Nijmeegse Vierdaagse

Zien: Frans Bauer laat fans toe op podium tijdens De Nijmeegse Vierdaagse

Zien: <em>Frans Bauer</em> laat fans toe op podium tijdens <em>De Nijmeegse Vierdaagse</em> De Nijmeegse Vierdaagse is weer ten einde. Vele artiesten traden op en duizenden mensen haalden de finish. Een van de artiesten is Frans Bauer en hij kreeg wel heel bijzonder bezoek op het podium. Geen probleemTwee feestvierders proberen tijdens het optreden van Frans het podium op te klimmen. Zonder enige moeite lukt dit de heren ook nog. De volkszanger lijkt het echter geen probleem te vinden en zingt luidkeels verder. De avond van de twee fans lijkt niet meer stuk te kunnen. Bekijk de leuke beelden in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Hilarisch: boze Nijmeegse 4Daagse-wandelaar keert terug met grappig statement Bekijk deze video » Zien: Marco Schuitmaker blaast Nijmegen omver met Engelbewaarder bij Vierdaagse (video) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 23 juli 2023 om 11:17

De Nijmeegse Vierdaagse is weer ten einde. Vele artiesten traden op en duizenden mensen haalden de finish. Een van de artiesten is Frans Bauer en hij kreeg wel heel bijzonder bezoek op het podium.

Geen probleem
Twee feestvierders proberen tijdens het optreden van Frans het podium op te klimmen. Zonder enige moeite lukt dit de heren ook nog. De volkszanger lijkt het echter geen probleem te vinden en zingt luidkeels verder. De avond van de twee fans lijkt niet meer stuk te kunnen.

Bekijk de leuke beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's