Frans Bauer in de verleiding gebracht tijdens afvalstrijd: 'Blijf sterk Frans'

Frans Bauer in de verleiding gebracht tijdens afvalstrijd: 'Blijf sterk Frans'

Zondag 23 juli 2023 om 15:15

Frans Bauer, die vastberaden is in zijn afvalstrijd, wordt in de supermarkt behoorlijk in de verleiding gebracht. Dit tafereel werkt absoluut niet in zijn voordeel…

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frans Bauer</em> in de verleiding gebracht tijdens <em>afvalstrijd</em>: 'Blijf sterk Frans' Frans Bauer, die vastberaden is in zijn afvalstrijd, wordt in de supermarkt behoorlijk in de verleiding gebracht. Dit tafereel werkt absoluut niet in zijn voordeel… Tekst gaat verder onder de video. CalorietjesIn een filmpje op social media is te zien hoe hij langs allerlei zakken snoep loopt. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee. "Blijf sterk, Frans. Blijf sterk. Blijf sterk nou. Blijf sterk. Ja..." zegt hij in het fragment. De zanger schrijft er ook nog het volgende bij: "Frans blijft sterk! Deze calorietjes laten we weer staan!!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer gaat met 'summerbody' de zomer in: 'Nog zeven kilo' (video) Bekijk deze video » Frans Bauer gaat los in de auto op nieuwe single Naar de Playa Bekijk deze video » Video: Nijmeegse Vierdaagse-feestvierders springen op podium tijdens optreden Frans Bauer Bekijk deze video »
Entertainment :

Calorietjes
In een filmpje op social media is te zien hoe hij langs allerlei zakken snoep loopt. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee. "Blijf sterk, Frans. Blijf sterk. Blijf sterk nou. Blijf sterk. Ja..." zegt hij in het fragment. De zanger schrijft er ook nog het volgende bij: "Frans blijft sterk! Deze calorietjes laten we weer staan!!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's