Video: Nijmeegse Vierdaagse-feestvierders springen op podium tijdens optreden Frans Bauer

Video: Nijmeegse Vierdaagse-feestvierders springen op podium tijdens optreden Frans Bauer

Donderdag 20 juli 2023 om 13:30

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse trad Frans Bauer op en beleefde een verrassend moment toen enkele enthousiaste fans het podium beklommen. De zanger gaf een spetterend optreden, toen ineens enkele fans het podium beklommen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nijmeegse Vierdaagse</em>-feestvierders springen op podium tijdens optreden <em>Frans Bauer</em> Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse trad Frans Bauer op en beleefde een verrassend moment toen enkele enthousiaste fans het podium beklommen. De zanger gaf een spetterend optreden, toen ineens enkele fans het podium beklommen. Tekst gaat verder onder de video. 28 kilo kwijt"Ik ben inmiddels 28 kilo afgevallen en ik moet er nog 7 kwijt. En dan ben ik de oude Frans die ik ooit was", aldus Frans Bauer. De zanger is flink aan het trainen. "Ik loop vier keer in de week zo’n vijftien kilometer. Daarnaast heb ik nog krachttraining, fiets ik en wandel ik met Mariska." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: militair gediskwalificeerd na overtreden regels Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Nijmeegse Vierdaagse is gigantische hit op televisie Bekijk deze video »
TV :

28 kilo kwijt
"Ik ben inmiddels 28 kilo afgevallen en ik moet er nog 7 kwijt. En dan ben ik de oude Frans die ik ooit was", aldus Frans Bauer. De zanger is flink aan het trainen. "Ik loop vier keer in de week zo’n vijftien kilometer. Daarnaast heb ik nog krachttraining, fiets ik en wandel ik met Mariska."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's