Stefanie van der Gragt over winnende doelpunt tegen Portugal: 'Deze was wel heel lekker.'

Stefanie van der Gragt over winnende doelpunt tegen Portugal: 'Deze was wel heel lekker.'

Zondag 23 juli 2023 om 16:25

Bekijk de samenvatting Nederland - Portugal (WK vrouwenvoetbal 2023)

Stefanie van der Gragt was de matchwinnaar voor Nederland tegen Portugal door in de 13e minuut de 1-0 binnen te koppen. Ze was dan ook erg blij met haar doelpunt. Tegenover de camera van ESPN NL blikt Van der Gragt terug op de gewonnen wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Stefanie van der Gragt</em> over winnende doelpunt tegen <em>Portugal</em>: 'Deze was wel heel lekker.' Bekijk de samenvatting Nederland - Portugal (WK vrouwenvoetbal 2023) Stefanie van der Gragt was de matchwinnaar voor Nederland tegen Portugal door in de 13e minuut de 1-0 binnen te koppen. Ze was dan ook erg blij met haar doelpunt. Tegenover de camera van ESPN NL blikt Van der Gragt terug op de gewonnen wedstrijd. Tekst gaat verder onder de video. Stefanie van der GragtStefanie van der Gragt is erg trots, want haar doelpunt was van cruciaal belang in de wedstrijd. Ze is blij dat ze de kans kreeg om te scoren. "Eigenlijk scoor ik de meeste goals met mijn hoofd, maar deze was wel heel lekker", aldus Stefanie van der Gragt. Het WK vrouwenvoetbal is van 20 juli tot en met 20 augustus te zien bij de NOS op tv (NPO 1, NPO 2 en NPO 3) en online (via NOS.nl). Ook is er regelmatig een livestream bij Gids.tv. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Portugal (WK vrouwenvoetbal 2023) Bekijk deze video » Samenvatting Verenigde Staten - Vietnam (WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Stefanie van der Gragt over winnende doelpunt tegen Portugal: 'Deze was wel heel lekker.'

Stefanie van der Gragt
Stefanie van der Gragt is erg trots, want haar doelpunt was van cruciaal belang in de wedstrijd. Ze is blij dat ze de kans kreeg om te scoren. "Eigenlijk scoor ik de meeste goals met mijn hoofd, maar deze was wel heel lekker", aldus Stefanie van der Gragt.

Het WK vrouwenvoetbal is van 20 juli tot en met 20 augustus te zien bij de NOS op tv (NPO 1, NPO 2 en NPO 3) en online (via NOS.nl). Ook is er regelmatig een livestream bij Gids.tv. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's