Akelige val: gewonde op Zwarte Cross na botsing met loopbrug

Akelige val: gewonde op Zwarte Cross na botsing met loopbrug

Akelige val: gewonde op <em>Zwarte Cross</em> na botsing met loopbrug Een bezoeker van het festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde is zaterdagmiddag gewond geraakt, bevestigt een woordvoerder van de organisatie naar aanleiding van berichtgeving van het AD. Hart van Nederland doet verslag in de video hierboven. Loopbrug"Op beelden op sociale media is te zien dat de man die zaterdag gewond raakte, op een stellage zit boven op een vrachtauto die op weg is naar de start van een evenement. Als de vrachtauto onder een loopbrug doorgaat, klapt de man met zijn bovenlichaam tegen de stellage, valt op de grond en blijft roerloos liggen. Een achteropkomende vrachtauto weet net op tijd te stoppen", schrijft Hart van Nederland op de website. "De man maakt het naar omstandigheden goed", zegt de woordvoerder, die verder geen vragen wil beantwoorden. Bekijk de Hart van Nederland-video over het festival Zwarte Cross hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Corendon door het stof na Rhodos-brand: 'Corendon heeft met ons leven gespeeld' Bekijk deze video » Nederlanders op Corfu geëvacueerd: 'Onbezorgde vakantie zit er niet in' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 24 juli 2023 om 10:46

Een bezoeker van het festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde is zaterdagmiddag gewond geraakt, bevestigt een woordvoerder van de organisatie naar aanleiding van berichtgeving van het AD. Hart van Nederland doet verslag in de video hierboven.

Loopbrug
"Op beelden op sociale media is te zien dat de man die zaterdag gewond raakte, op een stellage zit boven op een vrachtauto die op weg is naar de start van een evenement. Als de vrachtauto onder een loopbrug doorgaat, klapt de man met zijn bovenlichaam tegen de stellage, valt op de grond en blijft roerloos liggen. Een achteropkomende vrachtauto weet net op tijd te stoppen", schrijft Hart van Nederland op de website. "De man maakt het naar omstandigheden goed", zegt de woordvoerder, die verder geen vragen wil beantwoorden.

Bekijk de Hart van Nederland-video over het festival Zwarte Cross hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's