Fans Gerard Joling genieten van herinnering aan overleden moeder Janny

Fans Gerard Joling genieten van herinnering aan overleden moeder Janny

<em>Fans</em> Gerard Joling genieten van <em>herinnering</em> aan overleden <em>moeder Janny</em> Zie hierboven: Gerard Joling breekt zijn tand op vakantie Begin vorig jaar verloor Gerard Joling zijn moeder Janny aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. Ze werd 92 jaar. De zanger deelde zondag beelden van zichzelf met zijn moeder aan de eettafel en Gerards fans genieten van de oude beelden. "Wat mis ik die filmpjes"Gerard Joling verwende zijn moeder heel vaak met cadeaus en bossen bloemen, maar ook kon hij haar altijd lekker plagen. De artiest vond dit om de gieren en ook mama Janny genoot van de momenten met haar zoon. Jolings fans waarderen de beelden die hij deelt ook enorm: "O, wat mis ik die filmpjes", "Wat een mooie herinnering met je moedertje" en "Wat zal je haar missen, wat mooi om terug te zien", zijn reacties onder de onderstaande video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) Bekijk ook Primeur: Jeroen van der Boom als Robbie Williams tijdens De Toppers 2024 Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling aangevallen door hond! (Video) Bekijk deze video »
Show :
Fans Gerard Joling genieten van herinnering aan overleden moeder Janny
Maandag 24 juli 2023 om 14:21

Zie hierboven: Gerard Joling breekt zijn tand op vakantie

Begin vorig jaar verloor Gerard Joling zijn moeder Janny aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. Ze werd 92 jaar. De zanger deelde zondag beelden van zichzelf met zijn moeder aan de eettafel en Gerards fans genieten van de oude beelden.

"Wat mis ik die filmpjes"
Gerard Joling verwende zijn moeder heel vaak met cadeaus en bossen bloemen, maar ook kon hij haar altijd lekker plagen. De artiest vond dit om de gieren en ook mama Janny genoot van de momenten met haar zoon. Jolings fans waarderen de beelden die hij deelt ook enorm: "O, wat mis ik die filmpjes", "Wat een mooie herinnering met je moedertje" en "Wat zal je haar missen, wat mooi om terug te zien", zijn reacties onder de onderstaande video.

Actuele video's

Meer actuele video's