Bibbert Evert Santegoeds van mogelijke aangifte Gordon? (Shownieuws)

Bibbert Evert Santegoeds van mogelijke aangifte Gordon? (Shownieuws)

Dinsdag 25 juli 2023 om 09:06

In plaats van door te gaan met zijn leven blijft Gordon maar in het verleden hangen bij in dit geval: zijn ex Gavin Rozario. Het was de zoveelste ware liefde van zijn leven maar zoals zo vaak verzandde de relatie al snel in ordinair geruzie waarbij de vuile was werd buitengehangen. In dit geval begon de Australiër daarmee en die kreeg hulp van Evert Santegoeds.

Aangifte
WhatsApp-berichten van ruzies werden gepubliceerd en dat zint Gordon nog steeds niet. Toevallig of niet: precies één dag nadat Gavin bekendmaakt opnieuw de liefde te hebben gevonden kondigt Gordon juridische stappen aan. Tegen zijn voormalige fling én volgens geruchten ook tegen Evert Santegoeds. Kan die daar nog van slapen?

Je ziet het hieronder, in het fragment van Shownieuws

Bibbert <em>Evert Santegoeds</em> van mogelijke aangifte Gordon? (Shownieuws) In plaats van door te gaan met zijn leven blijft Gordon maar in het verleden hangen bij in dit geval: zijn ex Gavin Rozario. Het was de zoveelste ware liefde van zijn leven maar zoals zo vaak verzandde de relatie al snel in ordinair geruzie waarbij de vuile was werd buitengehangen. In dit geval begon de Australiër daarmee en die kreeg hulp van Evert Santegoeds. AangifteWhatsApp-berichten van ruzies werden gepubliceerd en dat zint Gordon nog steeds niet. Toevallig of niet: precies één dag nadat Gavin bekendmaakt opnieuw de liefde te hebben gevonden kondigt Gordon juridische stappen aan. Tegen zijn voormalige fling én volgens geruchten ook tegen Evert Santegoeds. Kan die daar nog van slapen? Je ziet het hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Gordons ex-verloofde Gavin heeft een nieuwe liefde, bekijk de beelden Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's