Gordons ex-verloofde Gavin heeft een nieuwe liefde, bekijk de beelden

Gordons ex-verloofde Gavin heeft een nieuwe liefde, bekijk de beelden

Gordons ex-verloofde <em>Gavin</em> heeft een nieuwe liefde, bekijk de beelden Gavin, de ex-verloofde van Gordon die eerder nog een pijnlijk boekje opendeed over hun relatie, laat zich na lange tijd weer zien op Instagram. Hij heeft het momenteel erg gezellig met de Amerikaanse succesvolle nieuwslezer Michael Andre Moreau en deelt foto’s met zijn nieuwe liefde. Slecht nieuwsSommige volgers reageren onder de post van de nieuwslezer met een waarschuwing dat hij moet oppassen voor Gavin en Gordon moet Googlen: "Gavin is slecht nieuws." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuws) Bekijk de post en video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gordon leverde tekst aan Gavin hoe hij zijn excuses moest maken (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Gordon viert zijn 55e verjaardag in stijl met scala aan bekende Nederlanders Bekijk deze video »
Show :
Maandag 24 juli 2023 om 10:02

Gavin, de ex-verloofde van Gordon die eerder nog een pijnlijk boekje opendeed over hun relatie, laat zich na lange tijd weer zien op Instagram. Hij heeft het momenteel erg gezellig met de Amerikaanse succesvolle nieuwslezer Michael Andre Moreau en deelt foto’s met zijn nieuwe liefde.

Slecht nieuws
Sommige volgers reageren onder de post van de nieuwslezer met een waarschuwing dat hij moet oppassen voor Gavin en Gordon moet Googlen: "Gavin is slecht nieuws."

Bekijk de post en video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's