Zien: Op1 heeft nog toekomst, "blijft nog één seizoen, daarna nieuwe talkshow"

Zien: Op1 heeft nog toekomst, "blijft nog één seizoen, daarna nieuwe talkshow"

Zien: <em>Op1</em> heeft nog toekomst, &quot;blijft nog één seizoen, daarna nieuwe talkshow&quot; De talkshow Op1 zal nog een seizoen te zien zijn op tv. Dat bepleit Mark Koster zaterdag al op X/Twitter. In de podcast De Communicados bevestigd Victor Vlam dat nu. BNNVARA weer op late night?Nu BNNVARA uit het project stapt zijn alleen Omroep MAX, EO en WNL nog over. In 2024 zal de BNNVARA een nieuwe talkshow ontwikkelen waar volgens Vlam ook Jeroen Pauw bij betrokken zou zijn. Pauw is overigens ook co-producent van Op1. Bevestiging van dit verhaal is er overigens nog niet. Bekijk hierboven een fragment uit Marcel & Gijs, waarin Tijs van der Brink de twee uitdaagt de nieuwe presentatoren van Op1 te worden. Bekijk ook Zien: kan Op1 zichzelf redden na de zomerstop? Bekijk deze video » BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 juli 2023 om 11:42

De talkshow Op1 zal nog een seizoen te zien zijn op tv. Dat bepleit Mark Koster zaterdag al op X/Twitter. In de podcast De Communicados bevestigd Victor Vlam dat nu.

BNNVARA weer op late night?
Nu BNNVARA uit het project stapt zijn alleen Omroep MAX, EO en WNL nog over. In 2024 zal de BNNVARA een nieuwe talkshow ontwikkelen waar volgens Vlam ook Jeroen Pauw bij betrokken zou zijn. Pauw is overigens ook co-producent van Op1. Bevestiging van dit verhaal is er overigens nog niet.

Bekijk hierboven een fragment uit Marcel & Gijs, waarin Tijs van der Brink de twee uitdaagt de nieuwe presentatoren van Op1 te worden.

Actuele video's

Meer actuele video's